divendres, 31 d’agost del 2007

Despotisme... i sense il·lustració

Hui he passat per davant de la biblioteca de rafaladena i... oh!
N'hi havien uns homes netejant les voreres amb... aigua a presió.

Quan ja estava a punt d'arribar a casa, he vist un jardiner que tenia la manguera a xorro, allí en mig de una mini placeta, regant a manta.

I després l'ajuntament i la diputació, que tots sabem del partit que són (no podria ser d'altra manera, ací a Castelló), van penjant cartells de "Agua para todos".
Si home si! Aigua per a les males herbes, tant les que tenen clorofila, com les que estan còmodament assegudes a una butaca, satisfetes amb l'esplèndid futur que li espera al seus camps de golf.
Aigua per a tots! Sí senyor! Com no ens en havíem adonat abans? Sí és que és tan i tan necessari poder encendre fonts inmenses enmig de la calor que fa a l'estiu! Clar, aixina s'evapora en esta zona, i després plou. No te jode!


Jo ja no sé, com la gent és capaç de creure's tanta merda. I perdoneu el mal llenguatge, la poca crítica i la impulsivitat en el que he escrit, però em bull la sang; i no només respecte a la dreta: l'esquerra, al menys la de Benicàssim, se n'endú també una bona.




7.


Palestina hamaicana... wii!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Weno, por lo que he entendido (que lamentablemente no ha sido todo porque aún no hablo catalán) lo que pasa en tu ciudad, Neus, pasa por lo menos donde yo vivo también.
La gente derrocha agua a manta (incluso te dice la gente que trabaja en el ayuntamiento que allí lo hacen también) y luego ves los cartelitos del canal de isabels 2ª q dicen: "Súmate al reto del agua".
Al menos aqúi no les robamos el agua a los demás, pero tranquila, q cuando hayan hecho todas las super urbanizaciones que quiren hacer, ya les empezarán a pedir agua a los manchegos y a los aragoneses.